Join us on Facebook

Tuesday, November 24, 2009

euuu..tak suka i..haha;p

urmmm..
actually tadi petang..
aku g Tesco extra dengan family aku..
dengan keluarga kakak aku skali..lah..
yang aku ni jalan..lah dengan anak sedara aku..Umar naim..
sedang seronok aku mencuci mata sambil melayan anak sedara aku tue
tiba2 ada sorang lelaki menegur sambil dia sedang berbual
dengan sorang awek yang kerj kat tesco tue..
lelaki itu,adalah schoolmate aku..
tapi aku tak sama dengan class dia..
aku ingat muka..
tapi tak ingat nama..
Dia panggil aku dulu..
pastue aku pown mengalihkan pandangan aku
lama aku renung muka dia
skali dia kata..
"amboi,tak nampak aku aii!!"
aku pown,baru teringat dia ni bukan dak sekolah aku ke..
aku pown dengan relaks nyerr..berkata..
"la..hang ka..?"
boley tak,dengan selambanya dia berkata
"tue anak hang ka?"
wah...sentap jap aku..
jatuh "saham" aku..haha;p
haha lawak pown ada...
da nampak cam mak budak ke..aku ni..
tapi takpelah..
tak kisah meehhh...
aku dengan rileks nyerr..berkata jugak
"a'ah banyaklah punya anak.."
pastue aku pown terus blahh...
gi kat mak aku
hah..so for the conclusion..
hari ni,hari yang paling kelakar pada aku..
ok..bubye..

No comments:

Post a Comment