Join us on Facebook

Tuesday, September 22, 2009

terkenangkan seseorang...

aiii...
urmm...xtaw la..kenapa hari ni...
aku terkenangkan seseorang yang pernah hadir dalam hidup aku..
orang yang aku sentiasa sentiasa sayang sampai bila-bila..
dia pernah datang beraya di rumah aku...
tapi sekarang...hanya tinggal kenangan...
aku sentiasa menanti dia...
walaupun nyatanya aku dah tau...
dia bukan milikku..
dia milik orang lain...
andainya takdir menentukan aku berjumpa dengan dia..
satu jer,hasrat aku..
aku nak minta maaf kat dia 4 all my mistake..
aku sentiasa mendoakan yang baik untuk dirinya..
n aku sentiasa mendoakan dia agar ingat akan diri aku selalu..
aku hanya menyerahkan pada allah..

No comments:

Post a Comment